Termeni si conditii

Politici

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului clarvazatoareamarinescu.com (denumite in continuare “Termeni si Conditii”) stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul acesta (denumite in continuare “Site”) ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul site-ului (denumite in continuare “serviciile”),in calitatea sa de detinator si administrator al site-ului si de furnizor al serviciilor,orice persoana care viziteaza ori acceseaza site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv site-ul(denumita in continuare “Utilizator”).

Bun venit pe site-ul nostru. Acest site este este detinut si operat de Ana Marinescu.Prin vizitarea site-ului si accesarea informatiilor,resurselor,serviciilor pe care le oferim sunteti de acord cu prezentii Termeni si Conditii precum si cu politicile de confidentialitate.

Copyright © · Ana Marinescu  toate drepturile rezervate. Textul, imaginile, graficele, fisierele audio, fisierele animate, cele video si aranjarea lor pe site, sunt in totalitate subiectul protejarii dreptului de proprietate intelectuala.

Aceste obiecte nu pot fi copiate pentru a fi folosite in scop comercial sau distribuite, asa cum nu pot nici sa fie modificate sau publicate in cadrul altor site-uri.Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile de pe site fara un aviz prealabil.

Difuzarea informatiilor prezentate in aceste pagini este in conformitate cu legislatia in vigoare.

Tariful telefonului afisat pe acest site este NORMAL,conform tarifelor actuale ale operatorilor de telefonie mobila.

Serviciile oferite se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani.

In cazul in care puneti o intrebare in sectiunea “PARERI” din cadrul site-ului,veti primi numarul cabinetului deoarece respectam confidentialitatea datelor si dreptul la intimitate.

Pentru a beneficia de serviciile de oferite nu este nevoie sa furnizati date personale.

Serviciile oferite NU se folosesc pentru pariuri de orice fel:sportive,jocuri de noroc etc.

Ana Marinescu ofera minute gratuite fara a percepe nicio taxa in prealabil

Limbajul:

Utilizatorii site-ului pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu site-ul, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

Serviciile oferite de site nu inlocuiesc sub nici o forma tratamentul medicamentos recomandat de doctorul dumneavoastra si nici alte tipuri de tratamente medicinale.Cu exceptia prevederilor explicite din prezentii termeni si conditii sau din politicile de confidentialitate site-ul nu face nicio promisiune speciala in legatura cu serviciile oferite.Anumite jurisdictii prevat unele garantii cum ar fi garantia implicita de vadabilitate,conformitate cu un anumit scop si neincalcare a prevederilor legale.

Ne rezervam dreptul sa schimbam oricand Termenii si Conditiile acestui site fara o notificare prealabila.

Putem sa modificam prezentii Termeni si conditii si Termenii si conditiile suplimentare care se aplică serviciilor, de exemplu, pentru a corespunde schimbarilor survenite la nivelul legislatiei.Pe această pagina vom posta notificările privind modificarile prezenrtilor Termeni si conditii.Vom posta notificările cu privire la modificarea Termenilor si conditiilor suplimentare tn cadrul serviciilor.Modificarile nu se vor aplica retroactiv si vor intra in vigoare in termen de minimum paisprezece zile după postare.Dacă nu sunteti de acord cu modificarile aduse Termenilor si conditiilor aferente,va sugeram sa intrerupeti utilizarea serviciului.

Accesand pagina “Termeni si conditii” puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Politici de confidentialitate:

Site-ul va cere adresa de email utilizatorilor care vor sa comenteze sau sa puna intrebari in sectiunea “pareri” din cadrul site-ului.

Site-ul va ofera garantia confidentialitatii, nicio informatie legata de clientii nostri nu va fi facuta publica,conform legilor in vigoare si eventualele modificari ale acestora.